Политика за поверителност

Политика на поверителност

Кои сме ние?

www.mijelstore.com е уеб сайт за продажба на дизайнерски рокли, собственост на фирма "МИЖЕЛ 1 ЕООД", ЕИК: BG,205642208 Адрес на обекта. ГР.ЯМБОЛ УЛ ИВАН ВАЗОВ 12 ОФИС 1 ПАРТЕР   , тел.+359 897915574.

Фирмата носи отговорност за съдържанието, поддържането и продажбата на стоки в www.mijelstore.com."МИЖЕЛ 1 ЕООД" има пълните права едностранно да променя съдържанието на интернет сайта, както и начините на достъп до него. www.mijelstore.com се управлява съгласно Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”). 

 

Какви лични данни събираме и съхраняваме?

www.mijelstore.com използва бисквитки, благодарение на които подобряваме потребителското преживяване на сята. Те ни помагат да ви предоставим точната информацията, които ви интересува и от която имате нужда. Вижте какви бисквитки използваме на сайта и какви ваши лични данни съхраняват те.

 

При попълване на формата за контакт

Когато имате конкретен въпрос, относно нашите продукти, имате възможност да се свържете с нас през формата за изпращане на съобщение. За да може отговорът ни, който ви интересува да стигне до Вас, са ни необходими вашето име и имейл адрес. Само така можем да гарантираме, че информацията, която Ви интересува  ще стигне до Вас.

Изпращайки Вашето съобщение до нас и попълвайки полетата за име и имейл, Вие автоматично се съгласявате да ни предоставите Вашите лични данни, с цел да получите обратно съобщение от нас.

 

При създаване на профил в www.mijelstore.com

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

При създаването на профил ние събираме Вашите лични данни: име, имейл адрес, адрес за доставка и телефон с цел да можем да направим доставката, при наличие на поръчка или да се свържем с Вас за допълнително уточнение на свързани с поръчката данни.

Във формата за поръчка на продукти

С цел да доставим на желанато място и в желаното време продуктите от нашия онлайн магазин, ние събираме и съхраняваме следните Ваши лични данни: Вашето собствено име и фамилия, Вашия телефонен номер, Вашият имейл адрес, желан адрес за доставка на поръчания продукт или адрес на офис на фирмата доставчик.

Тези Ваши лични данни се предоставят на трето лице – куриерска компания Еконт, с цел доставката на поръчаните от Вас стоки в желаното време  и място и навременното Ви информиране за това.

Ние се задължаваме да събираме, съхраняваме и използваме Вашите лични, съгласно Европейския регламент за защита на личните данни.

Управление на лични данни

Вашите лични данни се събират, използват и съхраняват според регламента на Европейския Съюз за защита на личните данни. Ние нямаме право да преотстъпване по какъвто  и да е повод Вашите лични данни на трети страни, освен в случаите:

· когато работим с куриерска фирма Еконт, осигуряваща доставката на нашите продукти до Вас,  чрез прeдоставените лични данни за контакт като имена, телефонен номер и адрес за доставка, както и предпочитания за точен ден и място на доставка, можем да осъществим доставката на поръчаните стоки и наложеното им плащане чрез куриерска компания Еконт. В този смисъл, при попълването на полето за поръчка Вашите лични данни - име, фамилия, телефон и адрес се предоставят на куриерска фирма Еконт

· когато ползваме "бисквитки", които съхраняват информация за Вашето поведение в онлайн пространството. В този смисъл, Вашите лични данни като онлайн поведение, интереси и демографски данни се предоставят на Google и Facebook. Виж повече тук.

Права за съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни с респект и  конфиденциалност за целите на комуникацията Ви с нас. Гарантираме, че използваме използваме Вашите лични данни с маркетингови или рекламни цели, само при условие, че сте ни дали позволение за това. При липса на попълнена от Вас отметка за ползване на личните Ви данни за която и да е маркетингова цел на комуникация, личните Ви данни нямат да бъдат използвани с маркетингови цели и ще останат в нашата база данни за период от 6 месеца, след което ще бъдат автоматично премахнати от нашата база с данни.

Вашите лични данни се съхраняват в базата данни на нашия сървър за период от шест месеца от получаването им. Можете по всяко време да откажете да съхраняваме личните Ви данни чрез имейл на адрес info@mijelstore.com, на телефон или чрез формата за обратна връзка, разположена във формата на уеб сайт www.mijelstore.com.

Съхранение и защита на лични данни

Мижел 1 ЕООД поема ангажимент на поддържа на висок стандарт за защита на Вашите лични данни, както и възможността за управление на данните и на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни.

За информация и въпроси, свързани с Вашите лични данни

За отписване на Вашите лични данни от нашата база данни, както и за всички други въпроси, касаещи Ваши лични данни, които ние събираме, управляваме и съхраняваме, можете да се свържете с нас на info@mijelstore.com или на тел +359 897915574.

Newsletter

* Имейл:

Име:

Фамилия:

Newsletter

* Имейл:

Име:

Фамилия: