Политика на поверителност

Кои сме ние?

www.mijelstore.com е уеб сайт за продажба на дизайнерски рокли, собственост на фирма „МИЖЕЛ ЕООД“, ЕИК: BG202848281 Адрес на обекта. ГР. БУРГАС ЖК. ЗОРНИЦА К-С ПЕРЛА БЛ. 1-2 ПАРТЕР , тел.+359 897915574.

Фирмата носи отговорност за съдържанието, поддържането и продажбата на стоки в www.mijelstore.com. „МИЖЕЛ ЕООД“ има пълните права едностранно да променя съдържанието на интернет сайта, както и начините на достъп до него. www.mijelstore.com се управлява съгласно Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).

Какви лични данни събираме и съхраняваме?

www.mijelstore.com използва бисквитки, благодарение на които подобряваме потребителското преживяване на сята. Те ни помагат да ви предоставим точната информацията, които ви интересува и от която имате нужда. Вижте какви бисквитки използваме на сайта и какви ваши лични данни съхраняват те.

При попълване на формата за контакт

Когато имате конкретен въпрос, относно нашите продукти, имате възможност да се свържете с нас през формата за изпращане на съобщение. За да може отговорът ни, който ви интересува да стигне до Вас, са ни необходими вашето име и имейл адрес. Само така можем да гарантираме, че информацията, която Ви интересува ще стигне до Вас.

Изпращайки Вашето съобщение до нас и попълвайки полетата за име и имейл, Вие автоматично се съгласявате да ни предоставите Вашите лични данни, с цел да получите обратно съобщение от нас.

При създаване на профил в www.mijelstore.com

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

При създаването на профил ние събираме Вашите лични данни: име, имейл адрес, адрес за доставка и телефон с цел да можем да направим доставката, при наличие на поръчка или да се свържем с Вас за допълнително уточнение на свързани с поръчката данни.

Във формата за поръчка на продукти

С цел да доставим на желанато място и в желаното време продуктите от нашия онлайн магазин, ние събираме и съхраняваме следните Ваши лични данни: Вашето собствено име и фамилия, Вашия телефонен номер, Вашият имейл адрес, желан адрес за доставка на поръчания продукт или адрес на офис на фирмата доставчик.

Тези Ваши лични данни се предоставят на трето лице – куриерска компания Еконт, с цел доставката на поръчаните от Вас стоки в желаното време и място и навременното Ви информиране за това.

Ние се задължаваме да събираме, съхраняваме и използваме Вашите лични, съгласно Европейския регламент за защита на личните данни.

Управление на лични данни

Вашите лични данни се събират, използват и съхраняват според регламента на Европейския Съюз за защита на личните данни. Ние нямаме право да преотстъпване по какъвто и да е повод Вашите лични данни на трети страни, освен в случаите:

· когато работим с куриерска фирма Еконт, осигуряваща доставката на нашите продукти до Вас, чрез прeдоставените лични данни за контакт като имена, телефонен номер и адрес за доставка, както и предпочитания за точен ден и място на доставка, можем да осъществим доставката на поръчаните стоки и наложеното им плащане чрез куриерска компания Еконт. В този смисъл, при попълването на полето за поръчка Вашите лични данни – име, фамилия, телефон и адрес се предоставят на куриерска фирма Еконт

· когато ползваме „бисквитки“, които съхраняват информация за Вашето поведение в онлайн пространството. В този смисъл, Вашите лични данни като онлайн поведение, интереси и демографски данни се предоставят на Google и Facebook. Виж повече тук.

Права за съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни с респект и конфиденциалност за целите на комуникацията Ви с нас. Гарантираме, че използваме използваме Вашите лични данни с маркетингови или рекламни цели, само при условие, че сте ни дали позволение за това. При липса на попълнена от Вас отметка за ползване на личните Ви данни за която и да е маркетингова цел на комуникация, личните Ви данни нямат да бъдат използвани с маркетингови цели и ще останат в нашата база данни за период от 6 месеца, след което ще бъдат автоматично премахнати от нашата база с данни.

Вашите лични данни се съхраняват в базата данни на нашия сървър за период от шест месеца от получаването им. Можете по всяко време да откажете да съхраняваме личните Ви данни чрез имейл на адрес info@mijelstore.com, на телефон или чрез формата за обратна връзка, разположена във формата на уеб сайт www.mijelstore.com.

Съхранение и защита на лични данни

Мижел ЕООД поема ангажимент на поддържа на висок стандарт за защита на Вашите лични данни, както и възможността за управление на данните и на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни.

За информация и въпроси, свързани с Вашите лични данни

За отписване на Вашите лични данни от нашата база данни, както и за всички други въпроси, касаещи Ваши лични данни, които ние събираме, управляваме и съхраняваме, можете да се свържете с нас на info@mijelstore.com или на тел +359 897915574.

Политика за бисквитките

HTTP бисквитката, обикновено наричана просто „бисквитка/и“, е пакет информация, във вид на малък по размер текстов файл, който се изпраща от уеб сървъра към Вашия Интернет браузър, а след това връщани от браузъра всеки път, когато той получи достъп до същия този сървър/уеб сайт. Бисквитките са полезни, понеже позволяват на уеб сайта да разпознае посетителя при повторния влизания в уеб сайта и да запази неговите предпочитания за съответния сайт.

‘Сесийни’ бисквити (Session Cookies)

Когато дадена бисквитка няма дата или период на валидност, тогава тя е сесийна/временна. Браузърът разпознава дадена бисквитка като сесийна, ако към нея липсват атрибутите Expires и Max-Age. След като посетителят затвори браузъра си, сесийната бисквитка се изтрива. Сайтът може да премахва от браузъра сесийни бисквитки, например когато потребителят излезе от профила си в сайта или пък остане неактивен за определен период от време.

‘Постоянни / Проследяващи’ бисквити (Persistent/Tracking Cookies)
Когато бисквитката има дата и/или период на валидност, тогава тя може да се определи като ‘постоянна’. Това означава, че при затваряне на браузъра бисквитката не се изтрива.

Постоянните бисквитки също може да служат на сайтовете за запомняне и различаване на посетителите си. Най-често с цел персонализиране, събиране на статистики за достъпа, подобряване на използваемостта на сайта и потребителското изживяване. Както и за други цели, които не изискват идентифицирането конкретно на потребителите чрез тяхна лична или удостоверяваща информация (потребител, парола).

Например услугата на Google – Анализ (Analytics) използва такива бисквитки, за да може да различава новите (unique visitor) от завърналите се (returning visitor) потребители на даден сайт.

Бисквитки на трета страна (Third Party Cookies)

Разновидност на бисквитките са тези от ‘трета страна’. По-агресивните бисквитки от трета страна са тези на рекламните компании, които ги използват за събиране на информация и проследяване на поведението и активностите на посетителите, с цел показване на подходящи реклами и предложения.

Когато на дадена уеб страница се изтеглят и зареждат ресурси от външни сайтове, докато браузърът зарежда тази страница, на заден фон той прави отделни заявки и към тези външни сайтове.

Ние използваме бисквитки(“cookies“), с цел да разпознае Вашите повторни влизания и предпочитания на сайта, да подобри Вашето преживяване и нашият сайт. Използваме както сесийни бисквитки, така и такива, които остават за определ период на Вашето устройство след приключване на определената сесия. Някои от тях са необходими за базовата функционалност на уеб сайта, докато други ни позволяват да Ви предоставим по-добро, персонализирано използване на уеб сайта.

image/svg+xml
image/svg+xml

Абонирай се за всичко ново около MIJEL!

Искаш ли да на теб първо да изпращаме информация за нови колекции, нови модели, промоции и подаръци? Абонирай се за нашия бюлетин и ще имаш достъп до цялата информация и то преди всички други. Подаряваме ти и 5% отстъпка при поръчка на ненамалени продукти. Кодът за отстъпка ще получиш веднага след като абонираш! Очакваме те!